Епска битка на Заев, Груевски и Слаткаристика!

Бидејќи сите беа гладни за нов рап дуел меѓу Заев и Груевски и добивме само пофални зборови за првата нивна битка, решивме да ви го понудиме и вториот нивен ТВ рап двобој. И во оваа емисија Груевски и Заев си ги решија проблемите со рап битка, но на македонските лидери им се придружи и Слаткаристика! Погледнете како изгледаше овој ЕПСКИ #1на1 сегмент:

Целата емисија може да ја видите тука, а монолог од истата можете да го проследите на следниот линк.