Во Сибир со Карапанџа

„Патував со Стево Карапанџа во Сибир.” Нема потреба од посебна најава. Кога приказната почнува вака, знаете дека ќе ве однесе на одлично место. Гледајте Еден на еден со Андријана Алачки, оваа недела на Канал 5, во 18:30 часот.