Еве го хитот за ова лето!

Неверојатно добри вкусови, прекрасен сладолед, новиот “Soft ice cream box” е уште еден во низата новитети од рестораните на “Мекиците од Стража“.

Неодоливо уживање кое слободно може да го наречеме хитот за ова лето.