Која е девојката со магични раце?

Која беше девојката што на тарот карти ги предвиде сите настани за 2017 година? Што се случуваше оваа пролет во Македонија? Каков

Потсететете се на најгледаните видеа и прилози на екипата на „Фчерашни новости“ за изминатата година. Во божиќната епизода на пародичните вести, гледајте ја ретроспективата на настаните кои ја обележаа 2017-та.

Епизодата 15 од третата сезона на „Фчерашни новости“ гледајте ја во недела, 7 јануари, веднаш по вестите на „Телма“ телевизија. Епизодата ќе може да се следи и во живо на нивната официјална страница на „Фејсбук“.