Фчерашни како Макбастерс!

Фчерашни како Макбастерс! Оваа недела екипата ќе разоткрие одговори на неколку прашања што нѐ мачат во новиот серијал наречен „Макбастерс“. За почеток ќе дознаеме –

– Македонски народни поговорки: Вистина или мит?

Од другите фчерашни новости, во новата епизода зборуваме за тоа што командантите од ОНА се ослободени од плаќање на комуналии и за тоа кој што ќе добие во новите политички игри?

Не ја пропуштајте и оваа неделна доза на „Фчерашни новости“ во недела од 19:30 на Канал 5!