Фчерашни новости – епизода број 6

Ѓоко Танески oтвори душа за тоа како се снаоѓаат пејачите сега, кога поради постојаното одложување на изборите изгубија вредни тезги. Тука се редовните рубрики со економскиот експерт Тошо Малерот, фенг-шуи советите на Спиро Енергија и временската прогноза на Симе Временски.

Бевме и на погребот на Пржинскиот договор.

Шестата епизода на „Фчерашни новости“ веќе е на „Јутјуб“, а покрај сите овие содржини, во неа е и новиот серијал на емисијата.  „У туѓи ципели“ со Паника Ми Лѐ не може да се раскажува, едноставно е нешто што мора да се гледа.

Додека се подготвуваат новите „Фчерашни новости“, погледнете ги необјавените клипови и скечеви на „Фејсбук“, фотографиите од позади сцената на „Инстаграм“ и потсетете се на старите епизоди на  „Јутјуб.

Пишете му и на Спиро Енергија на spiroenergija69@yahoo.com

Премиера: Секоја недела во 19:10 на Телма

Репризи: недела 23:05 часот, понеделник и четврток после 16 часот