Kaко би звучеле македонските песни ако има промена во името?

Kaко би звучеле македонските песни ако има промена во името? „Фчерашни новости“ го има одговорот! Екипата, исто така, го најде и најсоодветниот предлог за ново име. Како да се вика Македонија погледнете во епизодата 18 на пародичните вести, која веќе е достапна и на „Јутјуб“.

Во неа дознајте и:

  • Новиот репортер во потрага по македонски иноватор
  • Кој сѐ аплицираше на огласот во МЕПСО?
  • Што би направиле битолчани со името на нивниот аеродром?

Сѐ на сѐ, ова беше одлична епизодаза најгледаната хумористична емисија во Македонија. Веќе следната недела очекувајте повторно последни да дознаете во новата епизода на „Фчерашни новости“. Дотогаш, следете ја екипата на нивните официјални страници на Фејсбук и Инстаграм.