Игор Ангеловски – Мрме

Имавме топ муабети со Игор Ангеловски – Мрме, селекторот на Фудбалската репрезентација на Македонија во Еден на еден.

Целата емисија можете да ја погледнете на нашиот YouTube канал – https://youtu.be/WKKStLzezgs