Gеt Up Stand Up

Во април 2013 за прв пат организиравме стенд ап настан во кино и си помиваме одлично. Најголемата сала во Синеплекс Сити Мол беше исполнета до крај. Оние кои беа нека се потсетат, а тие кои не биле нека видат каква беше атмосферата за време на настапот на Игор Џамбазов и Марјан Георгиевски.