Новогодишно стенд-ап шоу со Марјан Ѓорѓиевски

По кратка пауза од овој вид на настапи, Марјан Ѓорѓиевски се враќа со нов стенд-ап! Во новогодишното стенд-ап шоу, кое ќе се одржи на 13 декември во Домот на АРМ, битолскиот актер и комичар ќе даде свој поглед на секојдневните теми кои нѐ засегаат сите.

Не ја пропуштајте најоригиналната забава за крајот на 2018!

Каде: Во Дом на АРМ во Скопје

Кога: 13 декември со почеток во 20:00 часот

Карти: Пола Југотон, Розе Веро 2 и преку продажната мрежа на „Купи карти за сѐ“.