Глупи прашања со Пајак – Пеперминт

Пајакот одговара на глупите прашања. Знаете дека ќе биде интересно… 🙂

Гледајте ја последната Еден на Еден за оваа сезона во недела (20.04.) во 19.10ч на Алфа тв