Глупи прашања со Мали

На нашите глупи прашања, Мали ни одговара со големи мисли кажани од малиот мозок.

Има логика…

 

Мали ни одговара со големи мисли кажани од малиот мозок 😀

Gepostet von Eden na Eden am Montag, 30. Oktober 2017