Одиме на Weekend Media Festival во Ровињ!

Традиционално, и оваа година во Ровињ ќе се оддржи деветото издание на Weekend Media Festival. Овој фестивал е познато случување кое што со години наназад ги собира водечките лица од областа на комуникациската индустрија.
Во склад со секојдневните постојани промени овој тродневен фестивал ги обединува новите визионери и индивидуи кои што се ориентирани кон иднината. Без разлика што работите, дали работите во областа на маркетингот, и дали сте во агенција или сте клиент, Weekend Media Festival ќе го напуштите полни со мотивација и многу идеи. Ние ќе бидеме таму, а вие? 😀

Погледнете ја најавата за настанот: