Горан Михајловски сака да каже нешто

Велат ако не можеш да кажеш нешто убаво, ич не зборувај. А следниот гостин во Еден на еден, секогаш „Сака да каже“ нешто. Макар некој и да не сака да го чуе тоа. Таква е новинарската работа.

Со Горан Михајловски зборувавме за неговата богата новинарска кариера, но и за приватниот живот.

Гледај Еден на еден, оваа недела на Канал 5, во 18:30 часот.