Гостувањето на Елена Ристеска (Цела Емисија)

Елена Ристеска ни дојде на гости и имаше супер забавно гостување. Кажа многу интересни работи од зад камерата на Твоето лице звучи познато, расчисти неколку трачеви кои периодов кружат за неа и прифати да учествува во повеќе навистина смешни и откачени игри кои ги подготвивме за неа.

Во оваа емисија имавме и доста нови работи, меѓу кои и телефонските јавувања пред влегувањето на гостинот, нешто кое мора да го погледнете!

Во следната епизода од #1на1 гостин е Сашко Коцев, а дотогаш уживајте во ова извонредно гостување на Елена Ристеска