ЦЕЛА ЕМИСИЈА: Зевзеците гости во „Еден на Еден“

Во неделата се емитуваше уште едно одлично издание на најгледаното ток-шоу „Еден на Еден“. Домаќинот Жарко Димитроски го угости триото од познатата емисија „Зевзекманија“.

„Главниот“ зборуваше за своите студентски денови, за почетоците во новинарството, за дружбите, но не потсети и на времето кога беше најекстрентичниот водител на вести.

Раскажа од каде му биле идеите за вестите да ги започне со јадење ајвар, плетење, правење скара, мафтање со знамиња и што ли уште не.

Ѓуро и Оле пак, зборуваа за искуствата од снимањето на „Зевзекманија“, а сите тројца се потсетија и на убавите и помалце убави моменти од нивната работа.

Целата емисија е веќе објавена на „Јутјуб“. Погледнете: