Гостувањето на Лила Филиповска

Една од најпознатите тв водителки Лила ни беше гостинка, и ни приреди одлично шоу. Овде можете да ја погледнете скратената YouTube верзија, уживајте во навистина интересниот разговор, видете го необично отворениот и искрен почеток на Жаре во кој меѓу другото зборува и за лични работи.

Не заборавајте во следната #1на1, на 21 февруари, свое ретко тв гостување ќе има политичкиот новинар Васко Ефтов.