Жаре Бордејн, на Ентони братучед му…

Жаре седнува во Fruh, најстарата пивница во Келн, Германија. Гледа дека точено пиво има само во чаши од 0.2 литри!!! НАЈСТАРАТА ПИВНИЦА ВО КЕЛН!?!? damn…