Гостувањето на Влатко Васиљ низ фотографии

Фотографии од снимањето со Влатко Васиљ.

Целата епизода можете да ја погледнете на следниот линк.

IMG_3165

IMG_3006

IMG_3010

IMG_3018

IMG_3049

IMG_3054

IMG_3057

IMG_3062

IMG_3066

IMG_3074

IMG_3077

IMG_3084

IMG_3089

IMG_3095