Нејмар се покажа како лош совозач

Фудбалерот на Барселона, Нејмар седна зад воланот со светскиот шампион во рели Себастијан Ожије кој му овозможи шанса да му биде совозач за време на возењето на планината Монсерат во близина на Барселона, во кое Бразилецот не се покажа во најдобро светло.

Нејмар очигледно уживаше, но кога дојде времето, да ја „чита“ картата на рутата, тотално ги помеша страните.