Хаус и техно забава на Средно Водно

Nicole Moudaber, Better Lost Than Stupid и Denis Cruz се имињата кои ќе бидат на големата забава на 30 јуни на Средно Водно во Скопје, како дел од уште една Win Music Freedom приказна.

Win Music Freedom се труди да создаде забава над вашите очекувања. Вашата доверба е главниот мотивирачки лифт кој високо го крева ентузијазмот и сите во тимот го чувствуваат за следната забава. Имињата кои се претставуваат  ќе имате можност да чуете нов и светски актуелен звук, велат организаторите.

Win Music Freedom со вас љубителите на електронската музика веќе имаат изградено нераскинлива врска. Токму вашиот ентузијазам е повторно мотив да ги надминеме сите очекувања. Од тие причини решија да ве запознаат со имиња кои во моментов се глобално популарни со својот нов и свеж house и techno звук, велат од продукцијата.