Обраќање до јавноста – Адам и Ева не биле сами

Во најновото обраќање до јавноста, Жаре прочита загубен дел од библијата во кој пишува дека покрај Адам и Ева имало и трет човек. Како дојдовме до изгубениот дел, не прашувајте.