ХОРОСКОПСКИТЕ ЗНАЦИ ОТКРИВААТ! ДАЛИ СИ СИРОМАШЕН?!?

Шокантно но вистинито! После долго и напорно истражување најголемите умови од НАСА,ФБИ,ЦИА и Сузана Турунџиева дојдоа до неверојатни резултати! Имено, откриено е дека вашиот хороскопски знак 100% ќе погоди дали си сиромашен или не! Не ни верувате? Проверете и сами!

 

Oвен – Ако живееш во Македонија ќе останеш цел живот несреќен и сиромашен

Бик – Ако живееш во Македонија ќе останеш цел живот несреќен и сиромашен

Близнаци – Ако живееш во Македонија ќе останеш цел живот несреќен и сиромашен

Рак – Ако живееш во Македонија ќе останеш цел живот несреќен и сиромашен

Лав – Ако живееш во Македонија ќе останеш цел живот несреќен и сиромашен

Девица – Хаха, девица… кај несреќен, кај сиромашен, па и цел живот девица ќе останеш…хаха

Вага – Ако живееш во Македонија ќе останеш цел живот несреќен и сиромашен

Шкорпија – Ако живееш во Македонија ќе останеш цел живот несреќен и сиромашен

Стрелец – Ако живееш во Македонија ќе останеш цел живот несреќен и сиромашен

Јарец – Ако живееш во Македонија ќе останеш цел живот несреќен и сиромашен

Водолија – Ако живееш во Македонија ќе останеш цел живот несреќен и сиромашен

Риби – Ако живееш во Македонија ќе останеш цел живот несреќен и сиромашен