И публиката е во филм

Во Кока Кола можеби има и премногу шеќер за наш вкус, но нивните маркетинг кампањи никогаш не здосадуваат. Впрочем не е ни чудно со оглед на тоа дека се една од најголемите фирми во светот и имаат такаречи неограничен буџет.
За оваа кампања парите ни се чини дека ги потрошиле на добар начин, па мaкар и се да било наместено 🙂
Ве нервираат ли луѓето што ја влечат последната капка од сокот кој го пијат додека трае филмот? А такви изгледа ги има многу. Кока Кола на супер интересен начин сакаше да укаже на оваа појава. Нам ни се чини дека успеа. Еве на кој начин: