И Сашко е Игор

Време е да прекинеме една неправда во Еден на Еден. Да, не може да се замисли сезона без нашиот другар Игор Џамбазов, но и некој друг ни е редовен гостин.

Кога и да ни дојде, со Сашко Коцев си поминуваме топ! Додека да стигне новата епизода во недела, потсетете се на сите гостувања на Сашко во Еден на Еден и не заборавајте во недела од 18:50 да се вклучите на Канал 5.