Фчерашни – епизода 1

Сезона која ќе е полна со премрежја, крв, пот и солзи. Сезона во која Македонија ја чекаат клучни одлуки, кои ќе го променат текот на историјата на нашата земја, како и на Балканот, ако не и на Универзумот.

Вака вчера започна четвртата сезона на вашите и наши „Фчерашни новости“. Од вчера, секоја недела ќе може да ги следите омилените ликови и да се заљубите во нови. За оние што ја пропуштија, еве ја епизодата 1, а во неа:

– Фчерашни анализа: Разговор со експерт за евроинтеграции

– Ексклузивно: Ново реално шоу „Мешан брак“

– Фчерашни на забавата по повод 27 роденден на Македонија

„Фчерашни новости“ сезона 4, секоја недела од 19:30 часот на „Канал 5“.