Излези Мацко право на тераса

Денот кога снимаме е како празник во канцеларија – работат само најзаебаните и тоа без празнична дневница. Празник е из затоа што тоа е единствениот ден кога Марјан ни доаѓа од Битола и се дружиме.

Најчесто на балкон. 😀