И тоа се појави

Пиво со вкус на текила. Компанијата Десперадос го лансира најновиот производ пиво со вкус на текила. Фирмата ќерка на Хајнекен ќе таргетира млада, урбана публика што бара добра забава. Времето ќе покаже дали овој експеримент ќе успее