Започнува сезона 15 од Еден на Еден!

Време е за старт на новата сезона од #1на1! Започнуваме на 05.11, недела во стандардниот термин 18:30, ексклузивно на Канал 5.

Првиот гостин ни е единствениот Горан Пандев!