Импресии од Панч стенд-ап во Љубљана

Супер вечер вчера на Панч стенд ап фестивалот во Љубљана! Браво за нашето другарче Тин Водопивец за организацијата п.с.веќе се прави букингот за најновиот Балкан Стенд Ап оваа година…