Инспекција во пансионот Преспав!

После неколку неделна пауза инспекторот Томе се врати во пансионот “Преспав” за да направи уште една задолжителна проверка. Целата епизода можете да ја погледнете на следниот линк.

Разговорот со Сузана Гавазова е достапен тука, а на следниот линк можете и да ја проследите играта “Безобразни карти”