Вторник навечер – Кој како си ја наредил

Вчера беше новата епизода на големото реално шоу Х-Фактор каде настапува нашиот Даниел Кајмакоски за кого на широко се зборува, а исто така после неколку месеци пауза повторно започна и лигата на шампиони со ултра спектакуларното дерби помеѓу Манчестер Сити и Барселона. За тоа што ќе се гледа дома разбравме дека имало големи кавги (според истражување направено на твитер :)) па затоа дојдовме до заклучок дека вчера се случувале вакви две ситуации.

Она кога маж ти сака да гледате фудбал а тебе ти се гледа Х-фактор.

city-barca-kajmak

 

Она кога жена ти сака да гледа Х-фактор а тебе ти се гледа фудбал

kajmakoski-barca1na1