Последната порака од Жаре!

Каков малер! На само неколку недели пред почетокот на сезоната го изгубивме Жаре…или сепак не? 😀

Наскоро, осма сезона од #1на1!

Претходните најави за новата сезона можете да  ги погледнете на следниот линк.