Раде Шербеџија – Еден на Еден веб ексклузива

Заедно со Гуте Фрухте и Мекиците од Стража ја направивме оваа веб екскслузива со холивудската ѕвезда Раде Шербеџија. Се загреваме за новата сезона од #1на1, започнуваме наскоро 🙂