ФАНТАСТИЧНО ГОСТУВАЊЕ НА ИГОР ЏАМБАЗОВ (цела емисија)

Новата, седма сезона започна да се емитува на Телма телевизија. Сабота, 19.15ч е терминот кога сите љубители на квалиетна тв програма ќе бидат пред своите телевизори. Премиерата на новата сезона се случи со “стариот добар гостин”. Жаре и Игор приредија врвно тв шоу, а доколку сакате повторно да ги видите во акција, еве линк од јутуб верзијата на Еден на Еден каналот.