Јелена Розга и Пеперминт

Жаре и екипата од “Еден на Еден” во деветтата епизода од петтата сезона ја пречекаа една од најдобрите женски вокали на овие простори, прекрасната хрватската пеачка Јелена Розга.

Како што и самата кажа, таа го даде првото поголемо тв интервју во Македонија и тоа во одлично преднновогодишно расположение. Зборуваа за целата нејзината кариера од почетокот, па се до најавата за нејзиниот солистички концерт кој треба догодина да го има кај нас.

А бидејќи оваа емисија се снимаше надвор од студиото на “Еден на Еден”, втори гости беа всушност домаќините, бендот Пеперминт. Исклучително опуштен и несериозен разговор каков само може да очекуваме од Пајакот и екипата.