Кај Кили

Еден на Еден специјалот со Кирил Поп Христов – Кили, кој во недела од 18:50 часот ќе се емитува на Канал 5, беше снимен во неговиот дом во Скопје.

Ве очекува одлично интервју, час исполнет со приказни за заминувањето на Кили во Еквадор, животот, луѓето и пријателите таму, неговото лечење, враќањето во Македонија…