Како да знаеш дека живееш во турска серија?

Сите околу вас ви се обраќаат со “Господине” или “Госпоѓo“? Твоите се претерано параноични секогаш кога ќе излезеш од дома? Ако одговори со “Да, од каде знаеше?!?” тогаш ти можеби живееш во турска серија а не си свесен за истото!

Целата епизода е достапна тука, а на следниот линк може да го погледнете одличниот настап на Мирослав Илиќ во живо во нашето шоу!