Како се сменети работите од порано до сега?

Порано во светот на фудбалот постоеше еден Шаќири што знаеше како да даде гол од корнер, а овој сега… :/

© 2018 Еден на Еден. Сите права задржани. Web by Glitch Agency. Hosted by xo.mk.