Како се употребува рекет, а како се удира спин

Ексклузивни снимки од теренските подготовки на опозициониот План Б. „Фчерашни новости“ ексклузивно ви откриваат што подготвува опозицијата.

Екипата е и на час по тенис, па ќе ви покаже како се употребува рекет, а како се удира спин.

„Фчерашни“ откриваат и кој најмногу ја сака Македонија.

Судиите, пак, демантираат: Нема непотизам таму каде се сите роднини.

Не ја пропуштајте новата епизода оваа недела вo редовниот термин, во 19:10 часот на „Телма“.

Дотогаш, посетете ги и официјалните страници на емисијата на „Фејсбук“ и на „Инстаграм“, а сите скечеви погледнете ги на „Јутјуб“.