Како Жаре се пушта на девојки?

Речениците што ќе ги сретнете подолу не смеете во ниеден случај да ги искористите, освен ако не сакате да ја импресионирате девојката со познавање на лоши “pick-up lines” 😀

zenska2 zenska3 zenska4 zenska5