Какви луѓе најчесто се појавуваат на семејни прослави?

Познато на сите што биле на слава барем еднаш! 😀

Целата епизода – клик.
Владо Јаневски зборува странски јазици на следниот линк, а тука можете да ја чуете новогодишната песна од истата епизода.