Роки против Диме Спасов?

Нашите безобразни карти – место каде што се среќаваат Роки и Диме Спасов 😀

За жал (или за среќа) ново продолжение на Роки во кое што противник ќе биде Диме Спасов нема да има, но затоа има ново издание на“Безобразни карти” во кое што учесници се Марко, Елена, Роберт и Милена!

Топ 5 луѓе што се јавуваат во утринска – клик

Настап на Суперхикс – клик

Скокање со падобран – клик