ЌЕ ИМА МНОГУ СМЕЕЊЕ: Сашко Коцев гостин во „Еден на Еден“

Ве очекува одлично издание на „Еден на Еден“ во недела на „Канал 5“ во 18:50 часот. Домаќинот Жаре го угости популарниот актер Сашко Коцев, кој секогаш има што да каже, раскаже и прераскаже.

Зборуваше за најновата улога која ја доби од пред неколку месеци, односно улогата на татко на малечката Јоана, се пофали за новите проекти на кои работи, ни раскажа неколку анегдоти, а за првпат Сашко прозборе и за инцидентот со екс-градоначалникот на Охрид.

Но, ова е само мал дел од она што ќе имате прилика да го видите на малите екрани.

Затоа, недела, 18:50 часот на „Канал 5“. Подгответе се за многу смеење…

Погледнете ја најавата: