Кога ќе си ветиш дека вечерва нема да пиеш

Пред искачање: Добро, конечно ќе се контролирам себе си. Вечерва нема пиење!

4 часа подоцна: КАФАНА ЈЕ МОЈА КУЧА ЖИВЕО САМ ТУУУ

go home