Кога преносот и тв графиката перфектно ќе се спојат

Без коментар…

1. Бејзбол фрлачот си ја “издишува статистиката”

2. Ван Перси ли е, суперхерој ли е?

3. Си го “активираше” каишот

4. Како се викам?

5. It just got real…

6. Еј, патка… Одам по неа!

7. Среќни празници!

8. Да ти се _____ на графиката!