Кои би биле членови во владата на Борко Ристовски?

За време на политичката криза во Македонија, не ќе е лошо да најдеме и трета политичка опција. А според изборот на Борко Ристовски за членови на неговата ракометна влада, ние сме сигурни дека за него би гласале 😀 Погледнете за што зборуваме во веб ексклузивното видео со Борко:

Целото гостување на Борко може да го погледнете на следниот линк, монологот од епизодата на следниот линк, а рап битката на Заев и Груевски можете да ја проследите тука.