Кои муабети најчесто се прават под дејство на алкохол?

Политика, живот, вонземјани… и разговор за прво пијанство. Првиве три теми на разговор ве уверуваме дека постоеја, ама камерманот беше премногу пијан за да ги сними 😀

Целата епизода е достапна на следниот линк, а доказ за вкусната пехчевска храна може да најдете на следниот линк.