Кој е најголемиот проблем на Македонците?

Во недела од 20 часот на телевизија „Телма“, новите „Фчерашни новости“ ви носат:

  • Фчерашни истражуваат: Кој е најголемиот проблем на Македонците?
  • Скандал: Запалено возилото на претседателот на позната месна заедница
  • Фчерашни анализа: Какви коефициенти имаат партиите на престојните локални избори

Не заборавајте, третата сезона на пародичните вести, има нов термин во недела. Вклучете е на „Телма“ од 20 часот и останете на чекор зад сите.