Веб Ексклузива – Градите на Марјана и кафето на Линдзи Лохан

Епизодата со Марјана беше толку интересна што моравме и да одделиме нешто за интернет. Во спротивно емисијата ќе траеше 3 часа, а кој сака 3 часа да ја гледа Марјана? (а кој не?) 😀

Во ова ексклузивно видео Марјана откри дали и се природни градите и како тоа ја сретнала Линзи Лохан во Холивуд:

Целата епизода тука.

Монологот ќе можете да го најдете на следниот линк а другото веб екслузивно видео тука.